Geen producten (0)
Geen producten (0)

Garnalencurry en spinazie- aardappelcurry met citroenrijst

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Levertijd 3 werkdagen
Specificaties
Voorbereidingstijd 30 minuten
Kooktijd 25 minuten
Porties 4 personen
Houdbaarheid Maximaal 6 weken
Allergie Vrij van: gluten, soja, selderij en ei. Bevat: mosterden. Bevat mogelijk: noten en sesamzaden. Lactosevrij: geef aan bij betaling.
Omschrijving

Het maaltijdpakket bevat uitsluitend verse kruiden en natuurlijke specerijen en is samengesteld naar traditioneel familierecept. Het maaltijdpakket is voor vier personen. 

Garnalencurry en spinazie-aardappelcurry met citroenrijst

Dit maaltijdpakket is super smaakvol met een krachtige saus en de spinazie bereidt met komijnzaden, verse chili, knoflook en gemberpasta. Ik gebruik fenegriekzaden in de garnalencurry die rijk zijn aan ijzer en magnesium. Qua smaak complimenteert de lichte nootachtige smaak van de spinazie de zoete smaak van de tomaat met yoghurt. De smaak van de spinazie curry wordt versterkt door de citroenrijst. Citroenrijst smaakt licht naar verse citroen en smaakt heerlijk naar curryblaadjes, uradilinzen, komijn en mosterdzaden.


Zelf toevoegen:

  • 500 gram gepelde garnalen of 750 gram ongepelde garnalen
  • 4 aardappelen
  • 3 tomaten
  • 200 gram gepelde tomaten (uit blik) 
  • 350 gram spinazie
  • 1 kleine ui
  • 250 gram basmati rijst
  • 1 citroen
  • 50 grams ongezouten pinda's
  • 0,5 eetlepel geraspte gember
  • 2 eetlepels kwark of volle yoghurt
  • 12 stengels koriander

De maaltijdpakketten worden met verse kruiden en natuurlijke specerijen samengesteld na het plaatsen van de bestelling, hierdoor is de levertijd maximaal 5 werkdagen. Gratis verzending vanaf €20,00.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.