1. Chicken curry
Malse stukjes kip, langzaam gemarineerd in een rijke mix van Indiase specerijen, gesmoord in een fluweelzachte tomatensaus. Een harmonie van smaken die het beste van traditionele en moderne Indiase keuken samenbrengt.
3. Gobi-Aloo Delight (Koninklijke Bloemkool-Aardappelcurry-groene erwten)
Een klassieke curry van roosjes bloemkool, groene erwten en zachte aardappel, gestoofd in een geurige saus van cherry tomaat, gember en Indiase specerijen. Een vegetarisch feest vol smaak.
2. Zonnige Citroenrijst (Lemon Sunshine Rice)
Luchtige basmatirijst, subtiel op smaak gebracht met frisse citroen, , noten en curry bladeren. Aromatische kruiden en een vleugje kurkuma. Deze kleurrijke rijst vormt de perfecte, verfrissende tegenhanger bij de kruidige gerechten.
4. Krokante Samosa’s
Ambachtelijk gevouwen pasteitjes, rijk gevuld met gekruide aardappel en erwtjes. Krokant – een onweerstaanbare start van uw maaltijd.
5. Versgebakken Naanbrood
Traditioneel Indiaas platbrood. Heerlijk zacht en perfect om de rijke sauzen mee op te scheppen.
© 2025 www.nilaskeuken.nl - Powered by Shoppagina.nl